Debatforum Abdominalplastik (maveplastik) Ny navle gror sammen flag
 • Avatar of HelleHa
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Ny navle gror sammen

  9. juni 2011

  Jeg fik fjernet overskydende maveskind og fik samtidig en ny navle for ca 1 år siden.


  Jeg har været godt tilfreds med resultatet, men hullet i min navle bliver stadig mindre og mindre. Jeg har forsøgt at holde hullet rent, men det er nu så snævert (men dybt) at jeg ikke længere kan få en vatpind tvunget igennem arvævet. Jeg vil skyde på at hullet er ca 4-5mm bredt, men kun 2mm langt.


  Jeg slipper vel ikke udenom en ny operation?


  Navlen havde en fin størrelse efter operationen, er det bare mig der heler for godt? Jeg har ikke kunnet finde andre eksempler på internettet at det er sket.

  Avatar of Tine Engberg Damsgaard
  0
  50
  Besvaret den 4. september 2011

  Kære spørger.


  Tak for din mail.


  Der er sandsynligvis sket det at arret i/omkring navlen har trukket sig sammen og dermed gjort indgangen til navlen snæver. Du må sandsynligvis gennemgå en operation, men det er sædvanligvis en mindre en og kan som regel klares i lokalbedøvelse. Men en endelig afgørelse kræver selvfølgelig en individuel konsultation.


  Med venlig hilsen


  Tine Engberg Damsgaard
  Speciallæge i Plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.