Debatforum Fedtsugning Nerver ved fedusugning flag
 • Avatar of DELIKAT
  0
  4
  helpSpørg lægen:

  Nerver ved fedusugning

  15. maj 2019

  Hej!

  Jeg har fået foretaget en fedtsugning af min hage og kæbelinjer igår.

  Jeg er bare virkelig bange! Fordi når jeg smiler, så virker venstre underlæbe i siden ikke! Dvs jeg får et skævt smil!!! Bliver det bedre? Jeg har ikke ondt! Og de sagde også at det kunne ske, men at det ville gå i sig selv igen, længere henne i forløbet! Jeg er bare bange og vil måske også lige høre andre lægers svar??  Har de ramt noget? Eller er jeg bare følelsesløs, ligesom jeg var ved min fedtsugning af lår.

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 22. maj 2019

  Kære spørger,

  Grunden til ”dit skæve smil” er en lammelse af en nervegren til dine ansigtsmuskler omkring din mund. Nervegrenen hedder ramus Marginalis og løber igennem det område, hvor du er blevet suget.
  Det mest sandsynlige er at lammelsen er midlertidig, da skaden er forårsaget af et stumpt sugerør og ikke en skarp kniv. Typisk vil dit smil rette sig op i løbet af få dage, men det kan vare flere måneder før nervegrenen fungerer normalt igen.

  Venlig hilsen
  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i Plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.