Debatforum Næseoperation Næseoperation - hvornår betaler staten? flag

686 visninger

2 svar

 • Avatar of SelinaJørgensen
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Næseoperation - hvornår betaler staten?

  17. januar 2018

  Hej.

  Jeg er kvinde på 18 år, og er utrolig ked af min næse. Jeg har altid haft en pæn og normal næse indtil jeg blev 11 år, hvor jeg lige pludseligt begyndte at danne et hump på næseryggen. I takt med at jeg voksede, voksede humpet også, og nu har jeg en rigtig grim “heksenæse”. Jeg kom ofte til skade med min næse som barn pga. den sport jeg dyrkede på pågældende tidspunkt, men jeg ved ikke, om det er derfor jeg dannede humpet? Der er i hvert fald ingen andre i min familie, der har sådan en næse, så det er ikke noget genetisk.

  Men mit spørgsmål er, om man kan finde ud af om det er et gammelt traume, der har forårsaget det – og hvis ja, kan jeg så få det gjort hos det offentlige? Eller skal jeg selv betale? Det skal lige siges, at jeg også har problemer med vejrtrækningen.

  Vh Selina

  Avatar of Liselotte Sabroe Ebbesen
  0
  8
  Besvaret den 30. januar 2018

  Kære Selina

  Normalt er det kun muligt at få dækket en næseoperation gennem det offentlige, hvis luftpassagen i næsen er nedsat pga. fx en skæv skillevæg. Såfremt du ønsker operation i det offentlige, skal du henvises via egen læge til en vurdering, hvor man så vil tage stilling til, hvorvidt du opfylder kriterierne for operation der.

  Du er altid velkommen til en privat kosmetisk konsultation, hvor vi sammen gennemgår dine ønsker til operation samt du bliver grundigt informeret om operationen og de hermed forbundne risici.

  Med venlig hilsen

  Liselotte Sabroe Ebbesen
  Speciallæge i plastikkirurgi

  Svar fra andre eksperter

  Avatar of Farooq Nasseri
  0
  3
  Besvaret den 31. januar 2018

  Hej Selina,

  Tak for mailen. Jeg har lige læst den igennem.

  Du er ked af næse størrelsen og hampen hvilket er en kosmetik problem, men på den anden side er du også påvirket af vejrtrækning problemer hvilket er fysisk gener og kan behandles i det offentlige.

  Jeg anbefale dig til at kontakte en offentlig afdeling i første omgang.

  Med venlig hilsen

  Farooq Nasseri
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.