Debatforum Næseoperation Næseoperation. flag

35 visninger

1 svar

 • Avatar of LiPa
  1
  250
  helpSpørg lægen:

  Næseoperation.

  9. september 2010

  Hej.

  Jeg er en pige der i mange år har drømt om at få en næseoperation efter et uheld hvor jeg brækkede næsen, som har givet mig en skæv næseskillevæg og et hump på næseryggen.


  Mit spørgsmål er om man kan risikere at huden på næseryggen er så stram at bulen ikke vil kunne fjernes ved operation? Min hud på næseryggen er meget stram og tynd. Man kan næsten ikke tage fat i huden og er super bange for jeg ikke kan få en operation pga. det.


  Mvh

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 14. september 2010

  Din tynde stramme hud er ingen begrænsning for dine muligheder for at få rettet din næse op.


  Det eneste den tynde hud betyder, er at din risiko for at få synlige ujævnheder på næseryggen efter den nødvendige fornyede “opbrækning” er lidt større.


  Ærgerligt at du ikke fik rettet din næse op med det samme dengang, uheldet var ude. Det havde været meget lettere for dig.


  Med venlig hilsen


  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.