Debatforum Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Muskelsvind / brystreduktion flag

8 visninger

1 svar

 • Avatar of Mink
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Muskelsvind / brystreduktion

  11. oktober 2011

  Hej

  Jeg er en mand på 28 med muskelsvind. Jeg synes jeg har for store bryster og har jeg egentlig altid haft. Jeg er meget flov over det, og har aldrig snakket om det til nogen før nu. Kan næsten ikke finde nogen bluser jeg vil have på da jeg synes mine bryster er for synlige og kan slet ikke finde på at have t-shirt på kun. Føler det går ud over mit selvværd og er hæmmet af det i den forstand, at jeg ikke gør alt det jeg har lyst til, og er meget flov over det.


  Vejer 50 kg så overvægtig er jeg ikke. Er på førtidspention og har ikke pengene til en operation, kan jeg gå til egen læge og få en henvisning hvis hun mener jeg er egnet?. Kan man forresten blive opereret med lokalbedøvelse?


  Håber at høre fra jer.

  Avatar of Frants Grymer
  0
  88
  Besvaret den 3. januar 2012

  Hej


  Tak for din mail. Hvis du får din læge til at henvise dig til et offentligt sygehus, plastikkirurgisk afd., kan de vurdere din brystdannelse og evt. indstille dig til operation. Ved lang ventetid (over 1 mdr.) har du mulighed for at blive omvisiteret til et privathopsital.


  Med venlig hilsen

  Frants Grymer
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.