Debatforum Brystoperation Mistet pigment på areola flag
 • Avatar of linse25
  0
  7
  helpSpørg lægen:

  Mistet pigment på areola

  3. februar 2009

  Hejsa…

  Jeg fik en brystforstørrende operation med et slikkepindsløft for ca. 8 uger siden.


  Jeg er super glad for resultatet, ud over at min ene brystvorte har mistet en del farve og er nærmest hvid rundt om areola.


  Jeg fik brystvorterne formindsket samtidig med operationen, så jeg kan forestille mig, det må være derfor.


  Så mit spørgsmål er, om farven kommer tilbage, eller hvad man evt. kan gøre, hvis ikke?


  Mvh linse

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 13. marts 2009

  Kære du.


  Mit umiddelbare råd til dig er, at du må væbne dig med tålmodighed lidt endnu. Hvis ikke det ændrer sig, kan du eventuelt få tatoveret farve på brystvorten.


  Held og lykke med det.


  Mvh


  Hans Henrik Steenfos
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.