Debatforum Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Mislykket stritøreoperation flag
 • Avatar of Jesper20
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Mislykket stritøreoperation

  5. oktober 2012

  Er blevet opereret pga stritøre. Har lige fået forbindingen af efter 10 dage. Men fik et chok da jeg så mine nye ører – De sidder alt for langt inde. Retter de sig selv ind? Eller skal jeg måske lade være med at gå med det pandebånd i de 10 dage?

  Avatar of Andreas Printzlau
  0
  47
  Besvaret den 15. oktober 2012

  Kære Jesper

  Når ører “stritter” kan det enten skyldes, at den dybe del af øret “skålen” er dyb og/eller foldningen af øret “anthelix” er for ringe. De forskellige operationer retter sig således typisk mod de to typer af forandringer. De fleste ørelæger og plastikkirurger anvender en lukket teknik, hvor der “ridses” på ydersiden af ørets brusk gennem en åbning på indersiden (bagsiden) samtidigt kan fjernes en skive af “skålen”, hvis den er for dyb. Enkelte plastikkirurger anvender også åbne teknikker, der er mere omfattende, men kan give et mere naturligt udseende af brusken og dermed øret efter operationen.


  Lidt afhængig af den teknik, der er anvendt, kan det være helt almindeligt, at ørerne ligger langt ind til hovedet lige efter operationen, hvilket så kan rette sig efter nogen tid.

  Det er vigtigt, at du følger de råd din kirurg har givet dig vedrørende pandebånd. Specielt anbefales anvendelse af pandebånd om natten, da der er en lille risiko for ødelæggelse af resultatet, hvis du ligger forkert på dit ene øre om natten.


  Hvis du er i tvivl om resultatet skal du opsøge din kirurg.


  De venligste hilsner


  Andreas Printzlau
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.