Debatforum Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Mine baller hænger efter et vægttab - hvilken behandling skal jeg vælge? flag
 • Avatar of Didi222
  0
  9
  helpSpørg lægen:

  Mine baller hænger efter et vægttab - hvilken behandling skal jeg vælge?

  11. februar 2017

  Hej

  Jeg står i den situation, at mine balder hænger efter et vægttab.

  Jeg var til konsultation og fik at vide, at et tangaløft ikke var det bedste i mit tilfælde, pga. de ar, det ville medføre.

  Den nederste del af mine baller hænger og de er ikke faste. Mine balder er også flade og jeg har appelsinhud og strækmærker.

  Hvilken behandling ville være passende for mig, hvor jeg kan få løftet mine balder, men undgå at få kæmpe ar?

  Avatar of Louise Mielke
  1
  36
  Besvaret den 16. februar 2017

  Kære spørger

  Du skriver, at du ønsker et balleløft uden store ar. De fleste behandlinger af balleløft involverer fjernelse af hud i en eller anden grad, og det vil medføre ar de steder, hvor huden fjernes enten over eller under ballen.

  Du kan dog overveje en fedttransplantation (alene eller i tillæg til balleløft) for at øge volumen og dermed give indtryk af et lille løft.

  Fedttransplantation har også en gavnlig effekt på hudkvaliteten pga. tilførsel af stamceller.

  Det kommer an på en individuel vurdering, om du er kandidat til en fedttransplantation. Det kræver, at du har et fedtdepot et andet sted, som egner sig til at høste, og som ikke medfører al for slap hud der, hvor det tages fra, eller om man alene skal fjerne hud og derved løfte.

  Med venlig hilsen

  Louise Vennegaard Mielke
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.