Debatforum Abdominalplastik (maveplastik) Maveplastik flag
 • Avatar of Silu
  0
  5
  helpSpørg lægen:

  Maveplastik

  23. april 2019

  Hejsa, jeg har for 7 uger siden fået lavet en stor maveplastikoperation.

  Jeg har sluppet mit bælte lidt men jeg syns min mave hæver meget op og bliver helt hård. Jeg ser nærmest smågravid ud om aftenen. Er dette normalt?

  Og bør jeg gå med mavebåndet lidt længere når det er på den måde?

  Mvh Sigrid

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 26. april 2019

  Kære spørger,

  Det er helt forventeligt at din mave hæver op i løbet af dagen så kort tid efter operationen. Hvis blot hævelsen svinder betydeligt over natten, er alt som det sædvanligvis er.

  Hævelsestendensen over dagen kan være – aftagende – til stede i et halvt års tid efter en maveopstramning.

  Så længe du har hævelsestendens er det en god ide at anvende kompression.

  Venlig hilsen
  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i Plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.