Debatforum Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Mandlig brystreduktion - ar og pris!? flag

14 visninger

1 svar

 • Avatar of caspar
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Mandlig brystreduktion - ar og pris!?

  6. november 2006

  Jeg overvejer stærkt at få foretaget en brystreduktion, da der tilsyneladende ikke er andre alternativer, når man har for meget kirtelvæv. Jeg har dog et par spørgsmål, da jeg er mildest talt nervøs for at blive skåret i.

  A: Da det virkelig ikke er meget jeg skal have fjernet, vil arret derfor også blive desto mindre?

  B: Hænger pris og kvalitet sammen inden for dette område. Spørgsmålet er – jeg ved det – lidt underligt, men da jeg selv skal punge ud og er på SU og samtidig gerne vil have et pænt resultat, virker det meget uoverskueligt når prisdifferencen er så stor som den er.

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 16. november 2006

  Hej Caspar!


  Hvis det drejer sig om en lille formindskelse, kan det muligvis gøres uden ankerarret, hvilket betyder, at der bliver færre ar. Men det bliver man selvfølgelig nødt til at vurdere ved en konsultation.

  Ang. pris og kvalitet. En lille klinik uden store omkostninger kan tilbyde en anden pris. Det du skal være opmærksom på er selvfølgelig om lægen er uddannet speciallæge i plastikkirurgi og hvor meget erfaring han eller hun har.


  Held og lykke med det.


  Med venlig hilsen

  Hans Henrik Steenfos

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.