11 visninger

1 svar

 • Avatar of denfortvivlede
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Manboobs

  6. februar 2010

  Hej


  Jeg er en ung mand på snart 21. Jeg er 181 høj og vejer omkring 89 kg.

  Jeg har de seneste par år haft et stort problem, som gør, at jeg sjældent bevæger mig ud i en t-shirt eller bar mave for den sags skyld. Nemlig at jeg føler, jeg har “manboobs”.


  Jeg tænker tit over, om jeg bør gå til lægen og få svar på, om det skyldes for meget kirtelvæv eller fedt.


  Jeg er på SU og har ingen mulighed for at betale de ca. 15.000 kr, som en operation koster, så hvad bør jeg gøre?

  Avatar of Christian Bang
  1
  92
  Besvaret den 29. april 2010

  Du vejer for meget. Du bør have en BMI på under 25, men du har et BMI på 27,2.

  Mit umiddelbare råd er, at du lægger om på kost- og motionsvaner, men det er ikke sikkert, at dine bryster bliver meget mindre af den grund. Med stor sandsynlighed vil du se en klar forbedring.


  Med venlig hilsen


  Christian Bang
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.