Debatforum Fedtsugning Må jeg tage på ferie 14 dage efter en fedtsugning? flag
 • Avatar of Maj83
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Må jeg tage på ferie 14 dage efter en fedtsugning?

  10. marts 2017

  Jeg er blevet fedtsuget i går, ikke noget stort, men 250 ml i hver side af flankerne.

  Jeg er nu blevet tilbudt en ferie allerede om 14 dage, men jeg er i tvivl, om jeg kan blive klar til det.

  Jeg tænker på både om man kan ske at få smerter eller kan risikere, at få kæmpe blå mærker på det tidspunkt? Jeg er meget øm lige nu, men har ingen blå mærker endnu.

  Jeg håber på et svar, på forhånd tak!

  Mvh. Maja

  Avatar of Louise Mielke
  1
  36
  Besvaret den 28. marts 2017

  Kære Maja

  Smerterne er som oftest værst i den første uge, og hvis der kommer blå mærker, er det indenfor de første par dage. Herefter vil de forsvinde langsomt af sig selv.

  Du burde være klar til en ferie om 14 dage med mindre, du er uheldig, at der fx kommer infektion, men det er meget sjældent. Husk dog altid at tjekke med din rejseforsikring, om de dækker.

  Venlig hilsen

  Louise Vennegaard Mielke
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.