Debatforum Brystoperation Løst implantat? flag
 • Avatar of lotteh4800
  0
  45
  helpSpørg lægen:

  Løst implantat?

  4. februar 2020

  Hejsa:)

  Jeg blev opr. d 6 januar altså for godt 1 mdr siden, hvor jeg fik foretaget udskiftning af implantater og stort brystløft.

  Efterforløbet er gået super fint, og har kunne meget mere end  jeg husker ved første BFO for 10 år siden. Dog syntes jeg der er noget mærkeligt ved mit højre bryst, mærker ligesom implantatet især når jeg læner mig forover, føler jeg det falder frem. Mærker intet på venstre side og det føltes helt normalt og implantatet sidder også længere nede som om det er faldet ordenligt på plads hvorimod det højre som også er der jeg føler det mærkeligt sidder højere. Er det noget jeg skal være bekymret for? eller er det normalt at det kan føles sådan når man fx læner sig frem?

  På forhånd tak

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  17
  Besvaret den 4. februar 2020

  Hej,

  Det er umuligt at svare på, når man ikke har set dig eller mulighed for at undersøge dig. Det kunne også være rart at vide, hvad der præcist er gjort under operationen, så du bør nok tage en snak med din kirurg. Held og lykke!

  Med venlig hilsen

  WASEEM GHULAM
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.