Debatforum Fedtsugning Løs hud på maven efter fedsugning flag
 • Avatar of TINEVK
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Løs hud på maven efter fedsugning

  6. juli 2020

  Hej

  Jeg fik foretaget en fedtsugning af maven for 10 dage siden, hvor jeg fik fjernet omkring 900 ml. Huden har allerede trukket sig en del sammen ift. lige efter operationen, men der er stadig lidt løst hud nederst på maven, som primært kan ses, når jeg sidder ned. Hvor længe går der som regel før huden trækker sig sammen til det endelige resultat, og kan jeg regne med, at der bliver mere løs hud, når hævelsen lægger sig helt?

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  25
  Besvaret den 9. juli 2020

  Hej

  Jeg plejer at informere mine patienter om at der går ca 6 måneder før man kan se slutresultatet på maven. Hvis huden ikke trækker sig ordentlig sammen, må man enten leve med det eller fjerne den ved et kirurgisk indgreb.

  Inden fedtsugningen skal man vurdere huden kvalitet og informere patienten, såfremt der kan være en risiko for at huden ikke trækker sig sammen. Hvis man har haft et større vægttab, har strækmærker på huden, er ryger og højere alder, så kan huden være dårligere til at trække sig sammen.

  Held og lykke med det

  Med venlig hilsen

  Waseem Ghulam
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.