Debatforum Brystoperation Lange brystvorter flag
 • Avatar of MarleneMille
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Lange brystvorter

  22. september 2010

  Hej,


  Jeg har så længe jeg kan huske tilbage, haft længere brystvorter i forhold til veninder og hvad der kan findes billeder af på nettet.

  Det har ikke været et problem, før jeg stoppede med at amme min søn. Det er godt og vel 3 år siden nu og jeg håbede at jeg med min brystforstørrenede operation fik dem “spændt ud” så det lange blev bredt lidt ud. – Det skete desværre ikke. Det er cirka 2 år siden at jeg fik dem forstørret.

  Jeg er meget ked af mine brystvorter fordi de er så lange og hænger. Jeg har også engang fået et “hmmm, det har jeg ikke set før”, under et samleje. Så nu har jeg slet ikke lyst til at vise dem frem, til trods for at jeg endelig har fået pæne bryster.


  Hvad er mulighederne for at få sådan noget lavet om? Og hvilken prise kan jeg forvente at skulle betale?

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 1. oktober 2010

  Kære du.


  Som du beskriver det, så er det en meget let operation, hvor man afkorter brystvorten i lokalbedøvelse.


  Men det kræver, at du ikke skal amme mere, da du vil miste ammeevnen.


  Jeg ved ikke hvad markedsprisen er, men hos mig koster det 6.500,-kr.


  Held og lykke med det.


  Mvh


  Hans Henrik Steenfos
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.