Debatforum Injektionsbehandling (indsprøjtning) Læbeforstørrelse og amning? flag
 • Avatar of naesten
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Læbeforstørrelse og amning?

  9. december 2007

  Jeg vil gerne have forstørret min læbe med Restylane, men er det et problem at jeg ammer?


  Vil der være nogle stoffer der går i mælken?

  Avatar of Flemming Lauridsen
  0
  78
  Besvaret den 18. januar 2008

  Restylane består af hyaloronsyre, der er et naturligt stof, som vi alle har i huden, så teoretisk skulle der ikke være problemer ved amning.


  Produktet er dog ikke afprøvet på ammende kvinder, og derfor kan man ikke anbefale injektion på ammende kvinder.


  Med venlig hilsen


  Flemming Lauridsen
  Overlæge, speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.