Debatforum Injektionsbehandling (indsprøjtning) Læbeforstørrelse med eget fedt flag
 • Avatar of linken
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Læbeforstørrelse med eget fedt

  3. april 2007

  Hej Netlægen

  Jeg vil høre, om det er godt af få forstørret sine læber med eget fedt? Det siges, at fedtet forbliver i læberne, og at det kun er ca. 50 % som forsvinder med tiden. Er det rigtigt? Eller skal man regne med at skulle gentage processen op til flere gange for at få en permanent resultat?


  Håber meget at får svar.


  venlig hilsen L

  Avatar of Jesper Nygart
  1
  89
  Besvaret den 22. juni 2007

  Det er korrekt, at man kan benytte eget fedt til forstørrelse af læber.


  Tanken er super tillokkende, fordi det er en selv og ikke et fremmed stof, der bliver indsprøjtet.


  Problemet er, som du beskriver, at der finder et svind sted. Dette svind behøver ikke at være jævnt fordelt, og derfor bliver læberne tit lidt skæve at se på efter fedttransplantation.

  Ved læbeforstørrelse benytter vi Aquamid, hvis et permanent resultat ønskes. Når man sprøjter Aquamid, bliver resultatet nøjagtig det, man indsprøjter i læben. Ved fedtindsprøjtning skal man sprøjte en volumen, der er meget større end det, man ønsker som slutresultat.


  Men da det efterfølgende svind af fedtet er svingende, lunefuldt og uens, kan det blive svært helt nøjagtigt at vide, hvor meget der skal sprøjtes.

  Til gengæld er fedttransplantation en god, men omstændig løsning, fx ved dybe furer omkring næsen og munden.


  Aquamid sprøjtes ligesom fedt ind ad flere omgange.


  Ønskes midlertidig forstørrelse af læben, findes forskellige produkter som fx Restylane, Esthelis, EasyAgarose m.fl.


  Med venlig hilsen

  Jesper Nygart

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.