Debatforum Abdominalplastik (maveplastik) Lår/balleløft/fedtsugning. flag
 • Avatar of håbet 1978
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Lår/balleløft/fedtsugning.

  2. maj 2012

  Jeg startede på livsstilsændring i februar 2009 med en vægt på 136kg. Jeg er ved hjælp af kostomlægning og meget træning (flere timer dagligt) kommet ned på 78kg. Jeg har det svært psykisk, fordi jeg ikke kan komme ned på min rette BMI når jeg nu har kæmpet så hårdt.

  Mine lår og numse “hopper” og blævrer når jeg løber og svømmer, hvilket er meget ubehageligt. Jeg har desuden tendens til sved ved lysken, da det lukker til når jeg sidder ned med fødderne i gulvet. Det løse falder ned mod skridtet/maven.


  Hvor meget af huden på lårene må man fjerne? Vil i operere selvom jeg har psykiske problemer i denne sammenhæng? Hvad kan jeg forvente af udgifter?

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 31. juli 2012

  Det var dog et imponerende vægttab, som du har præsteret. Har du klaret det ved diæt og motion, er du i meget bedre form til at kunne klare den form for hudreducerende operation, som du ønsker. Jeg har set mange godt begyndte

  slankekure afbrudt af tristhed over det medfølgende slaskede, hængende og ofte også bevægelseshæmmende hudoverskud. På den anden side har jeg haft fornøjelsen ved at have hjulpet en del mennesker videre til deres mål ved at

  fjerne den slags hæmmende hudoverskud. Også den slags som du beskriver.


  At du har det svært psykisk med dine vægttabsproblemer er da kun naturligt og ikke nogen forhindring for operation. Og der må fjernes lige så meget hud, som der er i overskud.
  Men hvilken operation, der lige netop er den rigtige for dig, er ikke muligt at vejlede dig om uden at have set dig til en konsultation. Det samme gælder operationsprisen. Men de er ikke billige, da det typisk drejer sig om store, langvarige operationer – lidt større end et par øjenlåg! En fornemmelse af niveauet kan du dog få ved fx at kikke på prislisten på privathospitalers hjemmeside.


  Venlig hilsen


  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.