Debatforum Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Kvinde med høj pande flag

3k visninger

1 svar

 • Avatar of Krebs76
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Kvinde med høj pande

  24. november 2010

  Hej Mylooks!

  Jeg er en ung kvinde på 34 år som siden 15-års alderen har været bevidst om og ked af min høje pande. Indenfor de sidste 4-5 år er jeg gradvist blevet mere og mere hæmmet af den. F.eks. i blæsevejr, når mit hår er vådt, og når jeg ser mig selv i spejlet ser jeg kun min høje pande.


  Dertil kommer, at jeg har fint skandinavisk hår, så pandehår har ikke været en optimal løsning.


  Nu er jeg så nået til det punkt, hvor jeg nærmest dagligt tænker over om jeg ikke skulle få min pande opereret mindre (for den bliver jo ikke ligefrem lavere med tiden, snarere tværtimod, hvilket frustrerer mig dybt). Føler jeg spilder mit liv på at være ked af denne ene ting, og at den hæmmer mig i at være glad og fuld af selvtillid.


  Jeg har søgt på nettet og har fundet adskillige amerikanske hjemmesider hvor netop dette emne beskrives, og jeg har sågar set en film hvor indgrebet foretages.

  Her i DK har jeg desværre kun fundet indlæg om pandeløft, og det er jo ikke det jeg har brug for. Jeg har mere brug for at få min hårgrænse formindsket ca. 2 cm.


  Er der nogen kirurger i DK, som har foretaget denne operation? Er der et sted, hvor man kan læse mere om operationen?


  Jeg ønsker denne operation mere end noget andet – men samtidig er jeg virkelig bange for at ende op med et mislykket resultat, og være endnu mere ked af mit udseende.


  Håber på hurtigt svar, på forhånd tak


  Den ulykkelige krebs.


  Link til amerikansk hjemmeside der omtaler en Dr. Shelly Kabaker fra Oakland – Californien, som er specialist indenfor netop denne operation:


  http://www.hairtransplantnetwork.com/Hair-Loss-Treatments/lowering-hairlines.asp

  Avatar of Jesper Nygart
  1
  89
  Besvaret den 30. november 2010

  Hårtransplantation er ganske rigtigt den bedste behandling til sænkning af

  hårgrænsen. Det er selvfølgeligt det samme for kvinder som for mænd.


  Hårtransplantation er lige som fedttransplantation en delikat med

  omstændelig procedure. Det er ikke svært, men kræver et veltrænet personale for at kunne effektueres så hurtigt og effektivt, at det kan lade sig gøre økonomisk. Desværre er efterspørgslen efter netop den slags operationer ikke særlig stor i Danmark, hvorfor der er meget få, hvis nogen,
  plastikkirurgiske klinikker, der tilbyder denne behandling. Det er indtil videre også vores beslutning her på AROS Privathospital. Lidt ærgerligt, da det er en god behandling.


  Det skal dog afslutningsvis nævnes at vi i de
  tilfælde hvor en høj hårgrænse er kombineret med nedsunkne øjenbryn kan tilbyde en win-win behandling, nemlig et pandeløft, hvor vi samtidigt sænker hårgrænsen. Men det resulterer så i et ar i hårgrænsen.


  Hvis man vil, kan man faktisk efterfølgende hårtransplantere i arrene, hvis man skal gøre

  arrene fuldstændigt usynlige. Så begrænsede hårtransplantationer udfører vi selvfølgeligt også. Men der er bare ikke nogen efterspørgsel på det. Desværre.


  Venlig hilsen


  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.