Debatforum Fedtsugning Kommer fedtet igen, hvis jeg tager på efter en fedtsugning? flag

118 visninger

1 svar

 • Avatar of anoano
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Kommer fedtet igen, hvis jeg tager på efter en fedtsugning?

  10. februar 2017

  Hejsa.

  Jeg vil gerne have en fedtsugning af mit ansigt -kinder/hage.

  Men hvad vil der ske, hvis jeg tager lidt på – kommer fedtet så igen?

  Håber at høre fra jer.

  Mvh.

  Avatar of Dorte Lyhne
  2
  22
  Besvaret den 27. februar 2017

  Kære spørger

  Halsen kan som oftest fedtsuges med god effekt.

  De fedtceller, der er fjernet ved en fedtsugning kommer ikke igen, men de resterende fedtceller kan blive uendeligt store. Så du kan bestemt tage på igen. Du vil dog tage mindre på i de områder, hvor du er fedtsuget og tage mere på i de områder, hvor du ikke er fedtsuget.

  Fedtsugninger er mest velegnet til personer, der er relativt vægtstabile.

  Med venlig hilsen

  Dorte Lyhne
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.