Debatforum Brystoperation Kavalergang flag
 • Avatar of MLVxxx
  0
  9
  helpSpørg lægen:

  Kavalergang

  15. maj 2020

  Hej!

  Der er nu gået snart 4 uger efter min BFO og jeg er meget tilfreds! Har fået 400 ml høj profil.
  Min kirurg sagde til mig at jeg ikke skulle regne med nogen kavalergang, fordi mine bryster sad langt fra hinanden før. Jeg syntes dog de er blevet over al forventning og er meget tilfreds med hvordan de indtil videre er blevet.
  De er jo kun 4 uger gamle, så mit spørgsmål er om der måske er chance for at de former sig mere/rykker sig tættere sammen?
  Jeg skal ikke længere gå med brystbånd fra på mandag af. Ved ikke om det har en betydning.

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  25
  Besvaret den 18. maj 2020

  Hej,

  Efter 4 uger er du stadig hævet og dvs at efterhånden som hævelsen falder, kan brystet fremstå mindre og dermed kan det virke som om at kavalergangen bliver bredere.
  Kavalergangens bredde er bestemt fra naturen og kan ikke ændres.

  Brug af brystbælte har typisk ikke effekt på bredden af kavalergangen.

  God bedring.

  Med venlig hilsen

  WASEEM GHULAM
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.