Debatforum Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Kan store fødder gøres mindre? flag

1k visninger

1 svar

 • Avatar of Jonas
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Kan store fødder gøres mindre?

  25. oktober 2007

  Hej


  Mit spørgsmål er, om man kan få gjort sine fødder mindre?


  Jeg bruger en str. 48-49 (30 cm) og det ER for stort! Jeg kan ikke finde sko i min størrelse, da foden er udsædvanlig i formen.


  Mine tæer er lange. Kan de eventuelt forkortes?


  Jeg er næsten klar på at prøve alt for at komme ned i en str. 46 (ønsketænkning).


  Med venlig hilsen, Jones

  Avatar of Ole Hedeager Momsen
  2
  149
  Besvaret den 13. november 2007

  Kære Jones


  Jeg forstår så udmærket dit problem, men må med det samme sige, at der ikke findes nogen kirurgisk fodforkortningsmetode, som kan hjælpe dig til en mindre fod med mindre problemer.


  Det er selvfølgeligt sagtens muligt at forkorte knoglerne eller skære et tåled af. Men det vil give dig så store smertegener, at du vil være langt værre stillet efter end før en sådan operation.


  Desværre.


  Med venlig hilsen


  Ole Hedeager Momsen
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.