Debatforum Brystoperation Kan man få foretaget en brystreduktion flere gange? flag

93 visninger

1 svar

 • Avatar of Reflex
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Kan man få foretaget en brystreduktion flere gange?

  19. maj 2017

  Hej!

  Det er nu 2 uger siden, at jeg fik en brystreduktion betalt fra det offentlige. Jeg har hele vejen igennem fået en virkelig god behandling og et kosmetisk flot resultat. Men på selve operationsdagen brugte min kirurg meget kort tid med mig ang. om jeg ville have et meget, meget lille bryst eller et mellem.

  Jeg var meget påvirket af hele situationen og tanken om, at skulle opereres, så jeg meldte måske ikke klart nok ud hvad jeg ønskede, men sagde mellem størrelses bryster med tanken om, at hvis ikke det blev op til 500g der skulle fjernes blev det nok en 350g, da mine bryster ellers ville blive meget små.

  Jeg er dog meget ked af den størrelse jeg er endt ud med og der er lige knap blevet taget 200g på hvert bryst. Jeg har stadig en stor barm og kan fylde min gamle bh ud endnu. Jeg frygter, at tage bare lidt på i vægt for ikke at vokse yderligere og er bange for, at de fysiske gener i nakke og skuldre ikke bliver lettet.

  Jeg havde sådan håbet at dette nu blev et overstået kapitel, men er bange for ikke at kunne leve med det og er ked af tanken om endnu en operation.

  Jeg ved, at der skal gå noget tid, før jeg kan vurdere noget, men kan brysterne mon blive mindre efter 3-6 måneder?

  Jeg må tage en snak med kirurgen til 3-måneders tjek, men er det overhovedet muligt, at få en ny operation?

  På forhånd tak for svar.

  Gode hilsner fra en fortvivlet

  Avatar of Dorte Lyhne
  2
  22
  Besvaret den 29. maj 2017

  Kære fortvivlede

  Det er en lidt svær situation, som du er havnet i. Man kan godt lave en re-reduktion (og re-brystløft), men man skal være meget forsigtig.

  Brystvorteområdet kan i værste fald gå tabt. For at vurdere det, er det nødvendigt for kirurgen at have din tidligere journal, så man kan se, hvor blodforsyningen til brystvorten hovedsageligt kommer fra.

  Hvorvidt det er en god ide med re-reduktion kommer også an på, hvor meget der skal flyttes rundt på vævet i anden omgang.

  Det er altså ikke en umulig opgave, men du skal være indstillet på, at der kan være øget risiko for komplikationer.

  Med venlig hilsen

  Dorte Lyhne
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.