Debatforum Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Kan mænd få lagt silikone ind? flag

28 visninger

1 svar

 • Avatar of Michael1990
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Kan mænd få lagt silikone ind?

  23. august 2017

  Hejsa.

  Jeg har googlet og googlet, men kan ikke finde svar på: Kan mænd få lagt silikone ind uden det bliver ‘dame bryst agtigt?’

  Vh.Michael

  Avatar of Daniel Yadete
  3
  32
  Besvaret den 29. august 2017

  Hej Michael.

  Tak for dit spørgsmål.

  Rent teknisk kan man godt hos nogle mænd lægge silikoneimplantater ind over brystkassen, for at give indtryk af veludviklet brystmuskulatur (pectoralis implantater).

  Det er ikke et indgreb, som efter min viden bliver udført særligt hyppigt i Danmark, og typisk er det i forbindelse med en rekonstruktionsoperation af manglende udvikling af brystmuskulatur på en eller begge sider.

  Jeg er ikke klar over, om der er nogle plastikkirurger i Danmark, som vil udføre indgrebet som kosmetisk operation.

  Med venlig hilsen

  Daniel Yadete
  Overlæge, Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.