Debatforum Intimkirurgi Kan jeg få gjort mit venusbjerg mindre? flag
 • Avatar of Yazemin
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Kan jeg få gjort mit venusbjerg mindre?

  13. december 2014

  Hej har i mange år været ked af mit høje Venusbjerg. selv med bukser kan der ses lidt, og det piner mig. Ud over det har jeg også store skamlæber.

  Er det muligt at fjerne noget af det, så specielt venusbjerget bliver mindre, da det virkelig piner mig?

  Håber virkelig, I kan hjælpe. Vh :0)

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 19. december 2014

  Hej

  Ja, det er muligt at at lave fedtsugning af det venusbjerg og derved gøre det lavere.

  Dine skamlæber kan man også reducere, men det er KUN muligt, hvis du kan få en henvisning af din egen læge, ellers er det ikke lovligt at udføre i Danmark.

  Med venlig hilsen

  Hans Henrik Steenfos
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.