Debatforum Abdominalplastik (maveplastik) Kan et Lower Buttock lift fjerne min delle under ballen? flag
 • Avatar of annonym1234
  0
  3
  helpSpørg lægen:

  Kan et Lower Buttock lift fjerne min delle under ballen?

  27. januar 2017

  Hej

  Jeg har det problem, at jeg har en delle under ballen (den går fra indersiden af låret). Jeg er to gange forsøgt fedtsuget, for at få det fjernet – en gang via inderlåret og anden gang via yderlåret.

  Eftersom at min delle under ballen lever i bedste velgående efter to forsøg, er jeg imidlertid blevet i tvivl om dette overhovedet, er den rette operation.

  Jeg søgte i den forbindelse efter alternativer, og faldt over det såkaldte “lower buttock lift”. Men er der overhovedet nogle danske kirurger der udfører en sådan operation, og hvad kan man forvente af resultat?

  Jeg er desperat for at finde en løsning på mit problem. Jeg er normalvægtig, træner regelmæssigt og har ellers en pæn krop, men uanset hvad jeg gør, og hvor lidt jeg vejer, forsvinder min delle under ballen bare ikke (og den er ret så markant)

  Er der overhovedet nogle alternative muligheder eller er endnu en fedtsugning løsningen?

  Mvh.

  Avatar of Louise Mielke
  1
  36
  Besvaret den 31. januar 2017

  Kære spørger

  Et lower buttock lift er et indgreb, hvor man skærer den fold væk, som kan være ved/under ballens nederste afgrænsning, og det kan meget vel være, at det kan løse dit problem.

  Det er dog ikke noget specielt heldigt sted, at have et ar og du kan risikere, at arret bliver bredere og i værste fald springer op. Derfor vil der også efter operationen være lang tid, hvor du ikke kan sidde ned men kun stå/ligge.

  Hvis du stadig er interesseret i indgrebet, er du velkommen til en forundersøgelse, hvor du kan blive undersøgt i forhold til, om indgrebet er det rette til dig.

  Med venlig hilsen

  Louise Vennegaard Mielke
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.