Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Kan det have nogen betydning for resultatet, hvor langt nålen ved Botox behandling føres ind? flag
 • Avatar of støvring
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Kan det have nogen betydning for resultatet, hvor langt nålen ved Botox behandling føres ind?

  10. marts 2017

  Hej.

  Jeg har igennem de seneste to år fået 50 enheder Botox fordelt i min pande og det har fungeret rigtig godt.

  Jeg skal så for nogle dage siden havde foretage samme behandling, og jeg blev spurgt, om det ville være okay, at det var en ny behandler (dog under oplæring) med min behandlers vejledning, som skulle foretage behandlingen. Jeg gav lov, men behandlingen føltes helt anderledes, og det gik selvfølgelig også langsommere. Det føltes, som om at nålen kun lige ramte underhuden, og slet ikke kom så langt ind, som jeg ellers har været vant til.

  Kan dette havde noget betydning for resultatet? Jeg ved godt, at jeg ikke kan forvente fuld effekt endnu, men jeg kan overhovedet intet mærke eller se, som jeg har kunnet før, efter den tid der nu er gået.

  Mvh.

  Avatar of Ninna Hjardemaal
  0
  10
  Besvaret den 15. marts 2017

  Kære spørger

  Det vil altid føles anderledes, når det er en ny behandler, men det betyder ikke, at behandlingen ikke giver samme resultat.

  Hvis der er brugt den samme mængde, og din vanlige behandler har vejledt den nye behandler, ville jeg ikke være nervøs for, at det ikke bliver godt. Men der er jo altid en mulighed for, at det ikke ligger helt korrekt eller som det plejer, og så kan du få behov for et touch up, hvor de retter lidt til.

  Jeg vil dog anbefale, at du venter 14 dage med at vurdere, til der er fuld effekt.

  Med venlig hilsen

  Ninna Hjardemaal
  Kosmetisk sygeplejerske

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.