Debatforum Øjenlågskirurgi Kan bule i panden rettes? flag
 • Avatar of CelinaHahn
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Kan bule i panden rettes?

  6. oktober 2017

  Hej!

  Jeg var i en ret slem bilulykke tilbage i 2007 på cykel, hvor jeg først slog hovedet i køleren og derefter blev svunget tilbage og slog hovedet ned i asfalten.

  Jeg har siden da i højre side haft en kæmpe bule i panden og faktisk også et kæmpe et på låret, begge i højre side. Er det en blodforsamling eller hvad kunne det være? Og er der mulighed for at kunne få det rettet?

  Tak på forhånd for jeres tid!

  mvh Celina Hahn

  Avatar of Louise Mielke
  1
  36
  Besvaret den 7. november 2017

  Kære Celina

  Det lyder da godt nok som et grimt fald. Det er muligt, at der er tale om en blodansamling, som har omdannet sig til bindevæv eller fedt. Det kan formentlig fjernes, men du skal være klar over, at det jo vil medføre et ar og evt. ujævnheder. Jeg vil anbefale, at du får en konsultation hos en plastikkirurg, så du kan få det vurderet.

  Med venlig hilsen

  Louise Vennegaard Mielke
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.