Debatforum Øjenlågskirurgi Jeg ser træt ud. Hvad kan jeg gøre? flag
 • Avatar of Jonasj
  0
  6
  helpSpørg lægen:

  Jeg ser træt ud. Hvad kan jeg gøre?

  18. marts 2014

  Hej

  Jeg har det problem at, jeg ser meget træt og sløv ud på ansigtet. Jeg troede i starten det var på grund af lav vitamin i kroppen, men efter en undersøgelse hos min egen læge var det ikke problemet. Min læge sagde at, jeg har nogle øjenbryn som ligger meget tæt på min øjne, og en form af øjnene der sidder meget dybt inde. Og dermed har jeg også meget tyndt hud, tilsammen giver det mig en gammel udseende, selv når jeg kun er 23 år.

  Jeg har længe fået at vide, jeg hele tiden ser træt sløv ud, og derfor vil jeg gerne nu gøre noget ved det. Hvad kan jeg gøre?

  Med venlig hilsen
  Jonas

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 20. maj 2014

  Hej,

  Det kan være svært for mig at råde dig i forhold til en opfriskning, når jeg ikke har set dig. Men umiddelbart lyder det som om, der er forskellige ting:

  Få en kosmetolog/frisør til at plukke dine øjenbryn, så de bliver ”løftet” lidt.

  Måske du også kan få Botox i panden, der også løfter dine øjenbryn midlertidigt.

  Muligvis vil det også hjælpe med filler under øjnene.

  Så er der forskellige cremer, der kan lysne området omkring dine øjne, når du tager det på. Så det er dagligt, du skal bruge denne creme.

  Du er velkommen til at komme til en konsultation, hvor jeg kan se dig og mere specifikt vurdere, hvad der kan gøres for at afhjælpe dit problem.

  Med venlig hilsen

  Hans Henrik Steenfos
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.