Debatforum Øjenlågskirurgi Jeg har svære smerter 4 måneder efter et facelift. Vil en re-operation hjælpe eller hvad kan jeg gøre? flag
 • Avatar of Sabrina94
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Jeg har svære smerter 4 måneder efter et facelift. Vil en re-operation hjælpe eller hvad kan jeg gøre?

  13. august 2017

  Hej

  Jeg er blevet opereret i udlandet for knap 4 mdr. siden og har haft et forfærdeligt forløb. Operationen gik ok, men efter at jeg var kommet hjem startede problemerne. Kirurgen skriver således:

  Postoperativt udvikles retroaurikulære perfusionsproblemer med epiteliolyse af den retroaurikulære hudlap på begge sider. Præaurikulært udvikles små fuldhudsnekroser. (Citat slut)

  Jeg har stadig efter knap 4 mdr. sår der ikke vil helé op i højre tinding, men værst af alt smerter i begge sider af ansigtet fra tinding og ned mod kindben og hen mod ørerne. Min egen læge har udskrevet gabaratio medicin, for at afhjælpe disse ansigtssmerter.

  Mit spørgsmål går på: Hvis disse smerter er nervesmerter, vil de så være permanente? Vil en kirurg her fra panelet kunne hjælpe mig? Vil en reoperation hjælpe? Kan evt. fremsende billeder hvis ønskes.

  Har inderligt brug for råd, min situation er ulidelig.

  Med venlig hilsen
  Gitte

  Avatar of Bo Jønsson
  2
  16
  Besvaret den 18. august 2017

  Kære Gitte

  Vævsdød (hudnekroser) er en sjælden omend velkendt komplikation til ansigtsløft. Huden vil hele ligeså langsomt, men slutresultatet bliver som regel ganske pænt. Man vil i en periode opleve nervesmerter, som ganske korrekt kan behandles med Garbapentin.

  Kun tiden kan vise, hvordan disse nekroser heler op. Undertiden får man fortykkede ar, som man kan behandle med binyrebarkhormon, men i første omgang må man afvente en normal opheling af sårene.

  Det er vigtigt, at sårene får mulighed for at hele så godt som muligt ved at holde sårene rene med daglig afvaskning og kontrol hos lægen, hvor sårene bliver renset. Skulle der opstå infektion, skal der behandles med antibiotika.

  Med venlig hilsen

  Bo Jønsson
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.