Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Jeg har rigtig mange ar og rynker i kvalergangen - hvad kan jeg gøre? flag
 • Avatar of LindaO
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Jeg har rigtig mange ar og rynker i kvalergangen - hvad kan jeg gøre?

  19. maj 2017

  Hej

  Jeg har i mange år været ked af, at vise min kavalergang frem, da jeg har rigtig mange akne ar (ikke nedsunkne) og nu også rynker. Derfor går jeg året rundt med trøjer med høj hals.

  Det er noget, som jeg tænker over hele tiden og jeg vil rigtig gerne have gjort noget ved det. Jeg har prøvet alt muligt og er lige nu i gang med dermaroller derhjemme med serum 8. Jeg har dog desværre stadig ikke set nogen forandring.

  Hvad kan jeg gøre?

  Avatar of Ninna Hjardemaal
  0
  10
  Besvaret den 22. maj 2017

  Kære spørger

  Jeg vil anbefale, at du prøver en medicinsk Dermaroller behandling og supplerer med hjemmekit, da denne er rigtig god til ar og rynker (læs mere her https://www.aleris-hamlet-plastikkirurgi.dk/dermaroller/).

  Et alternativ kan være laserbehandlinger, men netop brystet skal man være meget varsom med, da man kan opleve pigmentforandringer i dette område.

  Der kunne evt. gives Restylane/ Filler i området. Om dette er en løsning afhænger dog meget af, hvordan hele din hudstruktur ellers er, og hvordan rynker og ar viser sig i huden på området.

  Jeg vil anbefale, at du søger vejledning ved en godkendt kosmetisk behandler og få en god snak om hvad de tænker, er den bedste behandlingsmulighed for dig.

  Med venlig hilsen

  Ninna Hjardemaal
  Kosmetisk sygeplejerske

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.