Debatforum Hårtransplantation Jeg har høje tindinger! Bliver det værre? flag

179 visninger

1 svar

 • Avatar of cremonesi
  0
  3
  helpSpørg lægen:

  Jeg har høje tindinger! Bliver det værre?

  13. oktober 2006

  Hej

  Jeg er en 24-årig mand som altid har haft høje tindinger. Det har jeg stadig – men jeg har ingen måne og tyndt hår. Ingen i min familie er skaldede, men min far har høje tindinger – uden måne.


  Kan man have høje tindinger hele livet uden at miste håret helt og få måne? Min far har tykkere hår end jeg og lidt mindre tindinger end mig, hvorfor jeg spørger.


  Kan Propecia hjælpe hvis man har høje tindinger?

  Avatar of Mazhar Hussain
  0
  50
  Besvaret den 30. oktober 2006

  Hej!

  Du kan sagtens være så heldig at dit hårtab kun vil omfatte høje tindinger, men der er desværre ingen mulighed for at vide, hvordan hårtabet vil arte sig i fremtiden.


  Selvom hårtab-mønstret hos dine forældres familie kan give et fingerpeg, så kan man ikke konkret udtale sig om hvordan netop dit fremtidige hårtab vil udvikle sig.


  Jeg vil anbefale Propecia og Regaine. Ikke på grund af dine høje tindinger, hvor effekten er tvivlsom, men for at forsinke et eventuelt fremtidigt hårtab. Effekt af behandlingen kan først forventes efter 4-6 måneder og vil kun vare så længe medicinen anvendes. Ikke alle patienter har glæde af Propecia eller/og Regaine.

  Eneste permanente løsning på hårtab er hårtransplantation. På grund din unge alder skal du dog være meget tilbageholdende med dette. De fleste hårtransplantationskirurger anbefaler at man er mindst 25 år førend hårtransplantation foretages. Min holdning er dog at man bør vente så længe det er muligt og acceptabelt – helst til man er mindst 30 år gammel.


  Mvh.

  Mohammad Mazhar Hussain

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.