Debatforum Brystoperation Hvornår er man egnet til en brystreduktion og hvordan foregår forløbet? flag

79 visninger

1 svar

 • Avatar of JustADreamer
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Hvornår er man egnet til en brystreduktion og hvordan foregår forløbet?

  23. august 2017

  Jeg er en 21 årig pige, som har ønsket om en bryst formindskende operation, men jeg er i tvivl om, hvad skal der til.

  Jeg er 163 høj og vejer omkring 65 kg, med en rimelig portion muskler da jeg styrketræner. Mine bryster er en 70G, hvilket jeg personligt synes er meget voldsomt til min krop.

  Jeg har i mange år gået med mere eller mindre kroniske rygsmerter, som jeg har været til lægen med og blev henvist til en fysioterapeut. Efter 1 år, med regelmæssige besøg ved denne, valgte jeg at stoppe da det ingen forskel gjorde. Jeg er nu indenfor det seneste år begyndt at få tiltagende smerter i nakke og skuldre: kan det være brysterne der er årsagen?

  Jeg er generelt en aktiv person, men holder mig helst fra cardio, da jeg ikke føler mig tilpas pga. mine bryster, dog bruger jeg gerne tid på styrketræning, men ville gerne supplere op med cardio.

  Hvordan foregår et forløb fra man kontakter ens egen læge, til man står ved operationsdagen?

  På forhånd tak

  – Katja

  Avatar of Bo Jønsson
  2
  16
  Besvaret den 30. august 2017

  Kære Katja

  Hvis du har fysiske gener pga. store, tunge bryster, har du ret til at blive vurderet på en offentlig, plastikkirurgisk afdeling. Vurderer man her, at du vil have gavn af operationen, hvilket jeg vil tro, hvis dine bryster er 70G, så vil du blive tilbudt en brystreduktion.

  Hvis ventetiden er mere end 30 dage, kan du blive henvist til et privathospital som fx Aleris-Hamlet Hospitaler og få foretaget operationen der.

  I første omgang skal du dog få din egen læge til at henvise dig til en plastikkirurgisk afdeling på et offentligt hospital i din hjemregion.

  Med venlig hilsen

  Bo Jønsson
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.