Debatforum Brystoperation Hvornår må man bruge bøjle bh og push-up bh efter bfo? flag
 • Avatar of labonnebabe
  0
  138
  helpSpørg lægen:

  Hvornår må man bruge bøjle bh og push-up bh efter bfo?

  29. august 2010

  Hej

  Jeg synes det er meget forvirrende med alle de forskellige udmeldinger, der er kommet fra læger omkring, hvornår man må bruge bøjle- og push-up bh efter en bfo/brystløft.


  Er det muligt at give et klart svar en gang for alle?


  Eller måske bare et overblik over, hvad der er af holdninger og meninger til emnet.


  Vh

  Hanne

  Avatar of Christian Bang
  1
  92
  check_circleBedste svar
  Besvaret den 10. september 2010

  Bøjle og push-up bh skal undgås i de første ca. 5 uger efter en brystforstørrende operation, idet implantaterne ellers kan forskydes opad. Når kapselvævet er blevet dannet til den tid, holder det implantaterne på plads.


  Det er en fordel at vente yderligere et par måneder, det vil sige i alt 2-3 måneder efter operationen før man begynder at bruge nævnte bh’er, også for ikke at trykke for meget på arrene.


  Med venlig hilsen


  Christian Bang
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.