Debatforum Brystoperation Hvorfor får man fedtnekroser? flag
 • Avatar of chanle
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Hvorfor får man fedtnekroser?

  23. juli 2017

  Jeg har desværre fået fedtnekrose i det ene bryst i forbindelse med stort brystløft.

  Jeg ved godt, at en fedtnekrose opstår når blodforsyningen ikke er god i området. Har det noget med den teknik der er brugt? Der også blevet strammet mere end rigeligt op på brystet og jeg har også arvæv to steder, hvor vedhæftningen er lavet. Brystet var misfarvet fra starten, rødligt samt blåt og gult. Kom derfor i Dicillin behandling i 3 uger.

  Lægen taler om evt re-operation. Jeg har svært ved, at forstå; Hvorfor er alt dette mon sket og er det muligt, at et vægttab eller vægtøgning hvor det det døde fedtvæv fjernes, kan hjælpe?

  Venlig hilsen Chanle

  Avatar of Louise Mielke
  1
  36
  Besvaret den 15. august 2017

  Kære Chanle

  Tak for dit spørgsmål.

  Formodentlig har du haft en mindre blodansamling, som efterfølgende er blevet inficeret, og dette kan have bidraget til vævsdøden.

  Måske har dit væv ikke kunne tåle opstramningen. Det ses desværre en sjælden gang imellem og er en velkendt risiko ved denne type operationer. Det ses dog især hos rygere eller ved medicinske sygdomme.

  Det lyder dog til, at din kirurg har tænkt sig at rette op på problemet, hvilket jo er rigtig positivt. Held og lykke med det!

  Med venlig hilsen

  Louise Vennegaard Mielke
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.