Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Hvordan slipper jeg af med mine strækmærker? flag

50 visninger

1 svar

 • 0
  1
  helpSpørg lægen:

  Hvordan slipper jeg af med mine strækmærker?

  26. juni 2017

  Hej.

  Jeg er en ung pige på 22 år og som (desværre) har strækmærker overalt på kroppen. Jeg har både på brysterne, ballerne, hofterne, lårene og helt ned til skinnebenene.

  Det er noget der irriterer mig rigtig meget, fordi jeg hverken kan have en kjole på eller bare et par korte shorts, uden man kan se dem. De veksler mellem at være lyse og mørkerøde forskellige steder på kroppen.

  Jeg har prøvet bio-oil, dermaroller, beauty angel lys, zink salve, almindelig fugtgivende bodylotion og meget andet. Der har ikke rigtig været nogen effekt af de ting jeg har prøvet og derfor tænker jeg i andre baner nu.

  Jeg har kigget på nogle forskellige cremer i undlandet, som TriLASTIN, Nerium og selv laser i udlandet. Kan en af disse cremer mon anbefales eller bør jeg prøve laser behandling eller hvad kan jeg gøre?

  Venlig hilsen

  Ingenerperfekte.

  Avatar of Ninna Hjardemaal
  0
  10
  Besvaret den 26. juni 2017

  Kære spørger

  Lige nøjagtigt strækmærker er desværre svært at behandle, og de kan aldrig gå 100% væk, men jeg har set fine resultater med laser behandlinger; ablative laserbehandlinger.

  De cremer som jeg kender til kan kun gøre strækmærkerne lyse og dermed ikke tyndere :-)

  Med venlig hilsen

  Ninna Hjardemaal
  Kosmetisk sygeplejerske

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.