Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Hvordan fungerer indsprøjtninger mod rynker? flag
 • 0
  1
  helpSpørg lægen:

  Hvordan fungerer indsprøjtninger mod rynker?

  23. juli 2017

  Hej.

  Jeg har for første gang fået en indsprøjtning, for at fjerne rynker mellem øjnene. Mine løber på tværs.

  Nogle uger efter ligger der ligesom to pølser, og jeg er ved at få en rynke på langs midt i.

  Jeg ved ikke, hvordan indsprøjtninger i panden, hvor der er mindre hud, skal/kan agere?

  Med venlig hilsen

  Lykketal

  Avatar of Ninna Hjardemaal
  0
  10
  Besvaret den 7. august 2017

  Kære ”Lykketal”

  Uanset om det er filler eller botox du har fået, skal du kontakte din behandler, og han eller hun vil kunne give dig et svar på hvad der er sket.

  Jeg kan desværre ikke ud fra de oplysninger du har givet mig komme med et godt bud, men man kan som kunde altid kontakte sin behandler, hvis der er noget, som man er utryg ved.

  Ninna Hjardemaal
  Kosmetisk sygeplejerske

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.