Debatforum Brystoperation Hvor meget vejer silikone? flag
 • Avatar of Dildil
  0
  18
  helpSpørg lægen:

  Hvor meget vejer silikone?

  24. januar 2008

  Hej.

  Jeg fik en brystforstørrelse i oktober, og er også meget glad for det.


  Jeg vejede mig dog ikke, inden jeg fik operationen, og jeg vil nu gerne vide, hvor meget 400 ml silikone vejer, så jeg kan trække det fra min vægt.

  Avatar of Hans Henrik Steenfos
  0
  250
  Besvaret den 5. februar 2008

  Hej med dig.

  Tillykke med dine bryster. Dejligt at høre, at du er glad for dem.


  400 ml silikone impl svarer til 400 gram, Så du skal trække 800 gram fra din egen før-vægt.


  Med venlig hilsen


  Hans Henrik Steenfos
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.