Debatforum Fedtsugning Hvor meget kan man suge væk af inder,- og yderlår? flag
 • Avatar of DELIKAT
  0
  4
  helpSpørg lægen:

  Hvor meget kan man suge væk af inder,- og yderlår?

  6. juli 2017

  Jeg er en pige på 23 år. Jeg er 160 og vejer 55 kg. Jeg er sådan set glad nok for min krop, bare ikke mine lår.

  Jeg har ikke gået i stramme jeans i snart 3-4 år og jeg undgår det altid. Jeg er pæreformet og har SÅ svært ved at acceptere det. Det er begyndt, at gå ud over min kæreste nu. Jeg er så ked af det og jeg har det ikke godt indeni og med mig selv.

  Mine inderlår er så underlige, for foroven har jeg thigh gap, men så buler mine lår sammen. Kan det suges væk? Og i så fald, hvor meget kan man suge væk af inder,- og yderlår?

  Tak.

  Avatar of Dorte Lyhne
  2
  22
  Besvaret den 11. juli 2017

  Kære spørger

  Man kan godt suge fedt fra inderlår og yderlår. Vi må maximalt suge 4 l fedt ved en fedtsugning, men med din vægt har du næppe de mængder fedt på kroppen.

  Hvor meget man tør suge, specielt fra inderlår, afhænger af din huds kvalitet, for man skal undgå, at huden bliver slap og hængende. Dette kan kun vurderes ved en forundersøgelse.

  Med venlig hilsen

  Dorte Lyhne
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.