Debatforum Injektionsbehandling (indsprøjtning) Hvor mange milliliter Juvéderm skal jeg have i for at få fyldige læber? flag
 • Avatar of Pernillenoerregaard
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Hvor mange milliliter Juvéderm skal jeg have i for at få fyldige læber?

  13. juni 2017

  Hej!

  Jeg har i lang tid overvejet, at få lavet læber og nu skal det være.

  Jeg har meget små læber og ønsker store fyldige læber a la Angelina Jolie/Kylie Jenner.

  Er det muligt, at sige, om 1,5- 2 ml Juvéderm er nok til at opnå det resultat? Mine læber er som sagt meget små og smalle (overlæben er smallest, underlæben er lidt større).

  Derudover, hvad er forskellen mellem Juvéderm og Juvéderm Volbella og hvad giver efter Jeres mening det flotteste/mest naturlige resultat?

  Vh. Pernille

  Avatar of Ninna Hjardemaal
  0
  10
  Besvaret den 14. juni 2017

  Kære Pernille

  Det kommer helt an på din hudstruktur og på hvordan dine læber ser ud, men som regel hvis de skal være meget større, skal der 3 – 4 ml i. Dette skal dog gives over 3-4 gange for at resultatet bliver godt og for, at huden kan ”følge med ”.

  Det vigtigste er, at komme til den obligatoriske forundersøgelse og sammen med din behandler finde ud af, hvad der er bedst for dig.

  Hvis vi taler Angelina Jolie/Kylie Jenner, er det ikke et naturligt look, og der ville man bruge en filler med store partikler. Personligt ville jeg blande forskellige ”tykkelser”. Både Juvederm og Restylane har gode produkter til netop dette.

  Med venlig hilsen

  Ninna Hjardemaal
  Kosmetisk sygeplejerske

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.