Debatforum Brystoperation Hvor lang tid skal man ca være sygemeldt? flag

17 visninger

1 svar

 • Avatar of nalle85
  0
  12
  helpSpørg lægen:

  Hvor lang tid skal man ca være sygemeldt?

  6. oktober 2011

  Hej.

  Jeg har været til en forundersøgelse, og er blevet godkendt til en brystreduktion betalt af det offentlige. Men da jeg spurgte min læge om hvor længe jeg kunne forvente at være sygemeldt, og fortalt jeg er pædagog i en vuggestue, fik jeg svaret at en uge var fint.


  Som pædagog løfter jeg ofte både børn og ting, og jeg skal kunne løfte børnene på minimum 10kg. Jeg har læst flere steder, at man bør forvente minimum 2 ugers sygemeldelse afhængigt af hvor krævende ens job er. Derfor forstår jeg ikke min læges forklaring.


  Hvad mener i? Hvor længe er realistisk at forvente?


  Jeg har heldigvis en meget forstående chef, som absolut forventer jeg er sygemeldt mere end en uge. Hun siger at jeg ikke skal komme tilbage for tidligt af hensyn til mig selv.


  På forhånd tak.

  Avatar of Liselotte Sabroe Ebbesen
  0
  8
  Besvaret den 20. oktober 2011

  Hej !!


  Tak for dit relevante spørgsmål.


  Sygemelding efter en brystreduktion er oftest en individuel vurdering mellem dig og din læge. Umiddelbart handler det om, hvilket arbejde man har – og hvorvidt ens arbejdsgiver har mulighed for at tage hensyn til dig – så arbejdet kan tilrettelægges, så du ikke har nogen tunge løft.


  I de fleste tilfälde vil jeg dog skønne, at 2 ugers sygemelding vil være rimeligt.


  Med venlig hilsen


  Liselotte Sabroe Ebbesen
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.