Debatforum Brystoperation Hvor lang tid efter en brystreduktion kan man tage på længere adventure rejse? flag

31 visninger

1 svar

 • Avatar of Nixer07
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Hvor lang tid efter en brystreduktion kan man tage på længere adventure rejse?

  21. april 2017

  Hej!

  Jeg har i flere år ønsket mig en brystreduktion. Jeg vil rigtig gerne ud at rejse i mit sabbatår, men jeg vil rigtig gerne have foretaget en brystreduktion inden, da der vil være så mange ting, som jeg ellers ikke ville kunne på sådan en rejse pga. smerter fra mine bryster osv.

  Så, hvor lang tid efter en brystreduktion kan man tage på en længere rejse? Jeg ved godt, at det er forskelligt fra person til person, men jeg leder blot efter et ca. svar, så jeg kan prøve at planlægge lidt.

  Mvh. Nicoline

  Avatar of Dorte Lyhne
  2
  22
  Besvaret den 25. april 2017

  Kære Nicoline

  Jeg vil sige, at du skal vente med at rejse til 6 uger efter en brystreduktion.

  De første 6 uger må du ikke bruge armene ret meget. Vi anbefaler, at du max. løfter, hvad der svarer til 2 liter mælk i hver arm de første 6 uger efter operationen. Du bør ikke løfte albuerne over skulderhøjde de første 6 uger efter operationen.

  Du må gå ture, når du har lyst, men løb, aerobic, gymnastik, svømning og sport må du først gøre efter ca. 6 uger.

  For at få så pæne ar som muligt er det vigtigt at beskytte arrene mod sollys og solarium de første 12 måneder efter operationen. Vi anbefaler, at du beskytter arrene med plaster, overdel eller solcreme med min. solfaktor 15.

  Du skal være opmærksom på, at din rejseforsikring sandsynligvis heller ikke dækker før end, der er gået 6 uger. Det er vigtigt, at tjekke dette med dit forsikringsselskab, inden at du drager ud i verden.

  God tur :-)

  Med venlig hilsen

  Dorte Lyhne
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.