Debatforum Fedtsugning Hvor lang tid efter efter en fedtsugning, forsvinder depoterne på mine yderlår? flag

112 visninger

1 svar

 • Avatar of Linea4321
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Hvor lang tid efter efter en fedtsugning, forsvinder depoterne på mine yderlår?

  2. december 2016

  Hej,

  Jeg har fået en fedtsugning til behandling af ridebukselår. Det er 3 dage siden i dag, og jeg har fået fjernet bandagen for at få den vasket.

  Med bandagen synes jeg at det så helt perfekt ud, men da den så kom af, så jeg at depotet på yderlårende stadig er der. Jeg ved godt at det måske er for tidligt til at bedømme, men jeg vil bare høre: Er det normalt, at de stadig er der og om de nok skal forsvinde med tiden?

  Avatar of Christian Sneistrup
  1
  9
  check_circleBedste svar
  Besvaret den 19. januar 2017

  Kære spørger

  3 dage efter en fedtsugning vil der stadig være en del væske i vævet, som er fedtsuget. Dette er dels væske indsprøjtet under operationen, dels væske fra kroppen selv på grund af operationen. Denne hævelse varer ofte flere uger, og det er netop derfor, at det er så vigtigt at bruge sit kompressionstøj.

  Det endelige resultat kan man først vurdere efter 3 – 6 måneder.

  Med venlig hilsen

  Christian Sneistrup
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetiske operationer

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.