Debatforum Abdominalplastik (maveplastik) Hvor længe skal der gå mellem første og anden operation? flag
 • Avatar of Sofie66
  0
  8
  helpSpørg lægen:

  Hvor længe skal der gå mellem første og anden operation?

  13. august 2017

  Hej

  Jeg fået lavet et hoftesnit, men det skal gøres om, da der er alt for meget hud over navlen. Jeg skal have lavet omvendt T.

  Hvor længe skal der ca. gå mellem første og anden operation?

  Jeg er helet rigtig fint op og har ingen komplikationer haft efter hoftesnittet.

  Avatar of Louise Mielke
  1
  36
  Besvaret den 15. august 2017

  Kære spørger

  Det er individuelt og afhænger af, hvad din kirurg anbefaler, men normalt anbefaler vi min. 3 måneder, så kroppen kan nå at komme i balance igen. Ved et nedre bodylift, kan der gå længere tid.

  Med venlig hilsen

  Louise Vennegaard Mielke
  Speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.