Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Hvilke bivirkninger er der forbundet med Botox behandling? flag
 • Avatar of miss79
  0
  8
  helpSpørg lægen:

  Hvilke bivirkninger er der forbundet med Botox behandling?

  13. juni 2017

  Hejsa

  Jeg har 3 områder i ansigtet, hvor  jeg ønsker at få fjernet rynker. Det er vredesrynken, smilerynken og panden. Jeg ønsker Botox, men jeg ved ikke om vredesrynken er for dyb til, at det kan lade sig gøre?

  Så har jeg fået fortalt, at når man begynder på Botox forsvinder alt liv i ansigtet. Det bliver stift og dødt at se på – men er det rigtigt? Kan det være en af “bivirkningerne”?

  Hilsen Miss79

  Avatar of Ninna Hjardemaal
  0
  10
  Besvaret den 13. juni 2017

  Kære Miss79

  Hvis rynken mellem brynene er dybere end Botox kan ”klare” alene, kan vi supplere med filler.

  I professionelle hænder får du bestemt ikke et dødt ansigt efter behandling med Botox. Du vil få et andet udtryk som er mere frisk men langt fra et ”dødt” ansigt.

  Det er vigtigt, at du kommer hos en god erfaren behandler, som er godkendt af sundhedsstyrelsen, hvilket er lovpligtigt. Så vælg din behandler med omhu, så får du det bedste resultat i gode og trygge rammer.

  Med venlig hilsen

  Ninna Hjardemaal
  Kosmetisk sygeplejerske

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.