Debatforum Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.) Hvad er den bedste behandling mod furer mellem øjnene og rynker? flag
 • Avatar of Helnis
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Hvad er den bedste behandling mod furer mellem øjnene og rynker?

  10. marts 2017

  Hej

  Jeg har altid haft furer mellem øjnene og er meget ked af dem.

  Nu på ingen tid, er mine linier ved øjnene også blevet til rynker, men spørgsmålet er, hvad der mon bedst kan løse dette problem?

  Mvh Helle

  Avatar of Ninna Hjardemaal
  0
  10
  Besvaret den 15. marts 2017

  Kære Helle

  Hvad der er den bedste behandling kommer an på, hvor dyb rynken er.

  Er det en lille fin rynke, er botox måske nok, men er rynken dybere, skal der ofte en kombinationsbehandling til med filler og botox for at opnå et tilfredsstillende resultat.

  Med venlig hilsen

  Ninna Hjardemaal
  Kosmetisk sygeplejerske

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.