Debatforum Abdominalplastik (maveplastik) Hudfold over ar fra kejsersnit flag
 • Avatar of k_bach
  0
  1
  helpSpørg lægen:

  Hudfold over ar fra kejsersnit

  8. september 2012

  Jeg fik for lidt over to år siden lavet kejsersnit, og er efterfølgende ikke tilfreds med både arret og den hudfold, der har dannet sig over arret.

  Selve arret er meget fortykket på midten og de sagde allerede på barselsgangen, at det ville blive “grimt”, da jeg var klipset sjusket sammen. Det kan jeg leve med, men jeg er så træt af den hudfold, der buler ud over arret. Min mave er ellers ok flad, og jeg er normalvægtig. Kan man gøre noget ved det? Jeg ønsker ikke en opstramning af hele maven, men kun af hudfolden og meget gerne en ny sammensyning af arret. Er det en stor operation?


  På forhånd tak!

  Avatar of Andreas Printzlau
  0
  47
  Besvaret den 24. september 2012

  Hej


  Der findes heldigvis en simpel og relativ billig løsning på dit problem – miniabdominalplastik. Her fjernes dit grimme ar og hudfolden og den nederste del af maven strammes op. Det nye ar behøver ikke at være meget længere end det gamle.


  Det lyder helt klart som den optimale løsning for dig.


  Held og lykke.


  De venligste hilsner


  Andreas Printzlau
  Speciallæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.