0 visninger

1 svar

 • Avatar of susanisv
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Høj pande

  2. april 2020

  Hej,

  Jeg har en ret høj pande som jeg desværre er ret ked af. Dog har jeg set, at der flere steder i USA er klinikker, der udfører behandlinger, hvor de sænker hårgrænsen.

  Er dette muligt at få foretaget i Danmark – eller i et af de omkringliggende lande?

  Avatar of Waseem Ghulam
  3
  25
  Besvaret den 3. april 2020

  Hej,

  Nu kan jeg jo ikke se dig, så det er svært at sige præcist hvad den “rigtige” løsning er.

  Hårtransplantation? Ved at der bliver lavet et “omvendt pandeløft enkelte steder, som giver et ar i hårgrænsen og hvor man flytter hele skalpen længere ned/frem.

  Mener ikke at det bliver lavet i DK eller i Sverige.

  Spørgsmålet er om en hårtransplantation ikke er en bedre løsning.

  Held og lykke

  Med venlig hilsen

  WASEEM GHULAM
  Plastikkirurgisk overlæge

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.