Debatforum Brystoperation Henvisning og krav til brystreduktion betalt af det offentlige flag

2k visninger

1 svar

 • Avatar of JosefineJ
  0
  2
  helpSpørg lægen:

  Henvisning og krav til brystreduktion betalt af det offentlige

  17. februar 2014

  Hej,

  Hvad er kravene til en brystreduktion betalt af det offentlige? Jeg bruger en 80 E-F, er 165 cm høj samt vejer 68 kg. Jeg har konstante smerter i nakke og skuldre, hvilket forværres ved løb. Desuden er det ikke alt for rart bl.a. at ligge på maven. Hvor lang tid går der fra man har fået en henvisning fra egen læge til godkendelse hos en plastikkirurg til selve operationensdagen?

   

   

  Avatar of Christian Bang
  1
  92
  Besvaret den 26. februar 2014

  Hej Jose

  Vedr. krav til brystreduktion betalt af det offentlige: For at få foretaget en brystreducerende operation i offentlig regi er der nogle kriterier, der skal opfyldes. Som minimum skal der foretages en reduktion på ca. 400-500 g på hvert bryst.

  Som udgangspunkt skal man have gener fra nakke, ryg og/ellers skuldre eller direkte hudproblemer under brysterne. Endelig stillingtagen til om der kan foretages operation i det offentlige foretages ved en konsultation ved en plastikkirurg enten på en plastikkirurgisk afdeling på et offentlig sygehus eller på et privathospital, der har en aftale med regionerne.

  Ved konsultationen kan du få at vide hvor lang ventetiden er på operation.

  Med venlig hilsen

  Christian Bang
  Overlæge i plastikkirurgi

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.