Debatforum Injektionsbehandling (indsprøjtning) Har jeg fået for meget filler i læberne? Ligner en andemund. flag
 • Avatar of CamillaogSimone
  0
  4
  helpSpørg lægen:

  Har jeg fået for meget filler i læberne? Ligner en andemund.

  26. juni 2014

  Hej

  Jeg har fået sprøjtet Filler ind i læberne i går tidligt i morges, men lige nu synes jeg bare siderne af overlæben er alt for store. Det føles helt hård, i sær på venstre side at overlæben. Jeg er gået i panik og er næsten ved at græde ved tanken om jeg skal gå rundt sådan her, da jeg bliver student om en uge. Det ligner en andemund. Er det bare helt normal hævelse?

  Eller er det fordi hun har sprøjtet for meget ind? Jeg kan ikke engnag smile, da overlæben er så hård og stor.

  Mvh.
  Simone

  Avatar of Andreas Printzlau
  0
  47
  Besvaret den 30. juni 2014

  Hej Simone

  Du skal henvende dig på den klinik, der har behandlet dig! Der skal være tilknyttet en læge, som kan tilse dig om nødvendigt.

  Det kan sagtens være almindelig hævelse, men andre årsager skal udelukkes. Du kan have fået en blødning, begyndende infektion eller som du selv siger ”for meget filler”. I sidstnævnte tilfælde kan der indsprøjtes et enzym, der opløser en del af filleren.

  Med venlig hilsen

  Andreas Printzlau
  Plastikkirurg

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.